Mijn verhaal

In 2016 heb ik de stap genomen, om naast mijn baan in de kinderopvang een eigen (kleding)merk op te starten genaamd Be Grateful.

Be Grateful staat voor dankbaar zijn, voor alle kleine en grote blessings in het leven, positief proberen te blijven, wanneer de omstandigheden jou alle reden geven dit niet te doen.
Het leven en jouw dierbaren niet als vanzelfsprekend te zien, maar echt te waarderen en lief te hebben.

Eind 2018 werd ik onverwachts ziek en was ik totaal afhankelijk van mijn man en familie. Het waren heftige maar, leerzame jaren waar wij doorheen moesten.

Naast de steun, zorg en liefde van mijn man en familie, was en is de grootste houvast in mijn leven mijn Geloof in God.

Juist op momenten dat ik het erg moeilijk had, dacht ik aan mijn relatie met God en daarbij werd ik regelmatig herinnerd aan de teksten en woorden die de afgelopen jaren in de collecties van Be Grateful uitgebracht waren.
Een aantal daarvan waren Patience, Faith, Hope en Love, dit zorgde ervoor dat ik in gedachten terug ging naar mijn eigen basis, mijn vertrouwen en geloof in God, dat Hij belooft heeft voor mij te zorgen en een plan heeft met mijn leven.

Tijdens de ups en downs gaven en geven deze woorden en teksten mij moed, ondanks ziekte is er immers nog zoveel om Dankbaar voor te zijn!

Mijn baan in de kinderopvang ben ik helaas na 13 jaar kwijt geraakt, maar ik geloof dat dit het moment is voor Be Grateful.
Om positiviteit, liefde en dankbaarheid te delen met de wereld.
Ik hoop dat Be Grateful een bemoediging en zegen mag zijn voor jou en jouw naasten, net zoals het voor mij is geweest en zal zijn!

Liefs,
Naomi

 

 
omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein