Retourneren

Een retour dient altijd van te voren aangemeld te worden via e-mail support@be-grateful.nl

Wij zullen u een retourformulier toesturen per e-mail. Vul het retourformulier in en geef een duidelijke reden van retour aan. Voeg het retourformulier toe aan uw retourpakket.

Retourneren kan tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Be Grateful behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door de schuld van de consument (anders dan van Be Grateful of de leverancier van het artikel) is beschadigd.  

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u het volledige aankoop bedrag (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering), van ons terug. De kosten van de retourzending is voor de consument. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de producten hebben ontvangen.

Indien wij geld terug storten moet u rekening houden dat dit circa 10 werkdagen in beslag neemt. We zijn hierbij afhankelijk van onze payment provider.

LET OP! Producten uit de SALE categorie kunnen worden omgezet in een tegoedbon of geruild worden voor een ander product.

Retour adres: 

Be Grateful
T.a.v. afdeling support
Simon Vestdijkhove 3
3437JR
Nieuwegein

 

 

 

 

 


 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein